banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Șoșoacă felfüggesztette férjét pártja vezetőségéből

Diana Șoșoacă ismét felhívta magára a figyelmet: a botrányairól elhíresült szélsőséges szenátor felfüggesztette férjét pártja, a SOS Románia főalelnöki tisztségéből. Döntését párja „törvénytelennek” és „abuzívnak” tartja.

A nacionalista pártvezér azt mondta, hogy amiatt hozta meg ezt a „kegyetlen döntést”, hogy megmentse a családját. „Hogy megmentsem egy ember lelkét és az életét, hogy kihúzzam az őt körülvevő titkosszolgálatok karmai közül, fel kellett függesztenem a tisztségéből, hogy az aláírása jelentéktelenné váljon” – magyarázta Diana Șoșoacă a News.ro beszámolója szerint. A szenátor azt állítja, hogy az államelnöki kampánya támogatásáért cserébe megzsarolták, hogy hallgasson mások utasításaira és ne tegye azt, amit eddig, mert különben elveszíti a családját.

Fotó: Agerpres

Silviu Șoșoacă ugyanakkor a Digi24 által idézett közleményben illegálisnak nevezte felesége döntését. Bevallása szerint ő is a sajtóból értesült a felfüggesztéséről, amit érthetetlen abúzusnak tart. Kijelentette, hogy a SOS Románia párt az ő ötlete volt és oroszlánrészt vállalt a létrehozásában, ugyanakkor felesége állításait valótlannak tartja, mert semmilyen megfélemlítésre nem volt példa a titkosszolgálatok részéről. „Nem értek egyet azzal, hogy felhasználjon engem és a családomat, hogy áldozati szerepben kampányoljon” – fogalmazott.

Az Antena 3 forrásai alapján jóval prózaibb okok állnak Silvestru Șoșoacă felfügesztésének hátterében, úgy tűnik ugyanis, hogy feleségének nem tetszett az a Facebook-oldalán megosztott videó, amelyen férje túl meghitten táncol egy másik nővel.

Silvestru Șoșoacă Diana Șoșoacă harmadik férje.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?