banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Nem kell már nyomkövetőt viselni Diana Şoşoacă férjének

Visszavonta pénteken a bukaresti második kerületi bíróság egyik bírója a Diana Şoşoacă férje, Silvestru Şoşoacă ellen kiadott távoltartási parancsot, így a férfinek elektronikus nyomkövetőt sem kell viselnie.

Silvestru Şoşoacát kevéssel a bírósági döntés előtt fogták el és kísérték be a rendőrségre a távoltartási parancs megsértése miatt, írja az Agerpres. A férfit azt követően állították elő, hogy autójával elhajtott Diana Şoşoacă háza előtt, és az elektromos nyomkövető riasztotta a rendőrség megfigyelőközpontját. Közben a rendőrséget értesítették a távoltartási parancs visszavonásáról, így az elektronikus nyomkövetőt is eltávolítják a lábáról - közölte a bukaresti rendőrség.Silvestru Șoșoacă a jobb oldalon | Fotó: Facebook/Silvestru Șoșoacă

Diana Şoşoacă férje ellen április 2-án bocsátott ki ideiglenes távoltartási parancsot a rendőrség és kötelezte elektronikus nyomkövető viselésére, miután a szenátor feljelentést tett ellene érzelmi bántalmazásért. A politikus ugyanakkor azt állította, hogy a férje korábban fizikailag is bántalmazta őt.

Silvestru Şoşoacă később felrótta, hogy a rendőrség nem hallgatta ki, mielőtt felszerelték volna a lábára a nyomkövetőt, és azt állította, hogy valójában őt fenyegették meg. „Rengeteg fenyegető üzenetet kaptam, néhányban súlyos fenyegetések vannak” - mondta Silvestru Şoşoacă csütörtökön, amikor benyújtotta a bírósághoz a távoltartási parancs elleni fellebbezését.

Silvestru és Diana Şoşoacă válófélben vannak, a válókeresetet a férfi nyújtotta be március 27-én.

banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?