Rájár a rúd: a gyorshajtás után a méltatlankodásért is megbírságolták a botrányhős szenátort

Újabb bírságot  kapott a jogosítványát felfüggesztő rendőrökkel szembeni megnyilvánulásaiért a szélsőséges politikus. Diana Șoșoacă 110 kilométer/órás sebességgel hajtott egy olyan útszakaszon, ahol 40 km/óra a megengedett sebességhatár.

Amikor a rendőrök megállították, vitába keveredett velük, sértegette és fenyegette őket, azt hangoztatva, parancsra cselekednek, a regnáló rendszer próbálja megakadályozni, hogy kampányoljon. A rendszer szolgálainak nevezte, és szidalmazta a rendőröket.Fotó: képernyőmentés „Tekintettel az idén március 10-én a megengedett sebességhatár túllépése miatt megbírságolt nő a közúti rendőrökre tett kijelentéseire, a társadalmi együttélés, a közrend szabályait megsértő cselekmények szankcionálásáról szóló törvény alapján 1000 lejes bírságot szabtak ki az érintett személyre" - közölte hétfőn az Ilfov megyei rendőrség.

Amint megírtuk, Diana Şoşoacă 110 kilométeres óránkénti sebességgel hajtott Buftea városában, egy olyan szakaszon, ahol 40 km/óra a megengedett maximális sebesség. A közlekedésrendészet munkatársai az 1485 lejes bírság mellett 90 napra bevonták a politikus jogosítványát. Diana Şoşoacă élőben közvetített az incidensről a Facebookon.

Később az általa vezetett SOS Románia Párt Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben „példátlan visszaélésnek" nevezték a rendőri intézkedést. Azt írták, hogy Şoşoacă autójával egy járműoszlopban haladt, alacsony sebességgel.

„Ezzel a lépéssel egyértelműen az a cél, hogy akadályozzák az SOS Románia elnökének kampánytevékenységét" – fogalmaztak. A politikus megfellebbezheti a bírságot.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?