Fának csapódott Marosvásárhelyen egy tizenéves motoros, társa pedig nekiütközött

Súlyos sérülésekkel került kórházba egy 17 éves marosvásárhelyi fiú keddről szerdára virradó éjszaka, miután fának hajtott a motorbiciklijével, majd egy mögötte haladó, szintén motorbiciklis barátja belerohant hátulról.

A 17 éves fiú néhány nappal ezelőtt kapta meg A1-es kategóriájú jogosítványát, és öt másik barátjával indultak útnak a városban. A szemtanúk, vagyis a többi motoros barát elmondása szerint az újdonsült sofőr haladt legelöl, egy adott pillanatban hátranézett a társaira, ekkor veszítette el uralmát a kormány felett, és egy útszéli fának csapódott, a közvetlenül mögötte érkező fiú nekiütközött az első motorosnak, amelynek következtében lerepült a járművéről.

Az elsőként balesetet szenvedett fiút súlyos sérülésekkel szállították kórházba, a második motoros szintén megsérült, de nem volt szüksége orvosi ellátásra. A rendőrség megszondáztatta mindkét fiatalt, egyikük sem fogyasztott alkoholt a baleset előtt. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indult eljárás.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?