Egy visszaeső csendháborító tört-zúzott Aradon

Két személygépkocsit megrongált kedd este Aradon egy többszörösen visszaeső csend- és rendháborító férfi – közölte szerdán az önkormányzatnak alárendelt helyi rendőrség.

A közrendészeti osztály este negyed kilenckor riasztották az aradi vérközpontból, hogy a környéken egy férfi randalírozik. A helyszínre érkező járőrök azonban már azt látták, hogy sokkal súlyosabb az eset, mint gondolták volna: az illető megpróbált erőszakkal behatolni a Törvényszéki Orvostani Intézet ajtaján, és amikor ez nem sikerült, betörte egy, a közelbe parkoló autó oldalsó ablakát, és a járműből kiemelt egy rollert.Jelentős az anyagi kár | A helyi rendőrség által közreadott felvételek

Onnan beugrott a Vasile Goldiș Nyugati Egyetem campusának az udvarára, ahol betörte egy másik autó hátsó és oldalsó ablakait, és rátámadt két egyetemistára, épp, amikor megjelentek a rendőrök. Ekkor szembefordult a járőrökkel, fegyvernek pedig az ellopott rollert használta, amivel meg is sebesítette a karján az egyik rendőrt.

Végül leteperték és megbilincselték. A közlemény szerint a helyi rendőrség által már „jól ismert” L. A. volt az elkövető, akit már többször előállítottak csendháborításért és a közrend megzavarásáért, most azonban az aradi rendőr-főkapitányság kezére adták, mert a rongálás és garázdaság gyanúja meghaladja a helyi rendőrség hatáskörét – írták.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fqCTjirk_Double Rise 3oo.jpg
banner_slFPWcPP_WhatsApp Image 2021-07-23 at 15.48.23 79o.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?