FRISSÍTVE: Gyilkosság áldozata volt az Aradon megtalált megcsonkított gyermek

Kutyasétáltatás közben fedezte fel egy aradi férfi, hogy az egyik temető közelében a kutyája egy kisgyermek megcsonkított holttestére bukkant vasárnap reggel. FRISSÍTÉS: A nyomozók szerint az 5-6 éves kislány erőszakos halált halt. Próbálják azonosítani. 

A brutális felfedezés még szombaton történt. Miután a kutyáját sétáltató férfi értesítette a rendőrséget, a helyszínre kiérkező nyomozók megkezdték a vizsgálatokat. Sajtóinformációk szerint a helyszínen nem sikerült megállapítaniuk az elhunyt gyermek életkorát és nemét, de az egyértelmű, hogy nem egy újszülöttről van szó – számolt be az esetről a helyi sajtó.

A helyi hírforrások szerint a holttestről hiányoztak a lábai. További szóbeszéd szerint a környéken több emberi maradványt találtak elégetve.

FRISSÍTÉS: Nagy erőkkel nyomoz a rendőrség, ugyanis a jelek szerint megtalált gyermek erőszakos halált halt. Kiderült: egy 5-6 éves kislányról van szó. 

Pavel Palcu, az Arad megyei törvényszéki ügyészség ügyésze arról tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget, hogy a kislány halálát egy kemény tárgy általi fejsérülés okozta. A tettes úgy akarta eltüntetni a nyomokat, hogy felgyújtotta a holttestet. A rendőrség most az áldozat személyazonosságának megállapításán dolgozik.

Az ügyben több környező lakót kikérdeznek a nyomozók. A környékről az utóbbi időben nem érkezett eltűnt kislányra vonatkozó rendőrségi bejelentés. A nyomozás helyszínét elkerítették.

Az in rem nyomozás emberölés és halottgyalázás gyanúja miatt zajlik.

(Címlapi illusztráció forrása: Román Rendőrség)

Kapcsolódók

Kimaradt?