Bántalmazta az édesanyját, száz borítéknyi kábítószert találtak a szobájában

Egy férfi ellen nyomoznak a bukaresti rendőrök, miután bántalmazta az édesanyját, és a szobájában több mint 100 borítékban fehér port, valószínűleg tiltott anyagot találtak – írja a news.ro. A férfi nevére távoltartási végzést is kiadtak.

A fővárosi rendőrség képviselői közölték, hogy a rendőrüket a 112-es segélyhívón keresztül értesítette egy nő, hogy fia bántalmazta. Azonnal a helyszínre vonultak, a sértett beleegyezésével bementek a lakásba. A nő fia gyanúsan viselkedett, a szobájában 105 borítékot találtak és foglaltak le, amelyekben fehér, valószínűleg pszichoaktív hatású por volt.

Illusztráció: Román Rendőrség Facebook

Az áldozat nem szorult orvosi ellátásra. A férfit további vizsgálat céljából beszállították a rendőrségre. Mivel közvetlen veszélyeztetettséget állapítottak meg, a nevșre 5 napra ideiglenes távoltartási végzést állítottak ki, elektronikus megfigyelő karperecet szereltek fel rá. Családon belüli erőszak bűntette miatt folyik nyomozás ellene. A talált anyagokról értesítették a bukaresti szervezett bűnözés elleni osztály szakembereit.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?