Meghalt az autóbalesetet szenvedett szépségkirálynő

Elhunyt hétfőn 24 évesen Cara McCollum, az egykori Miss New Jersey, miután a múlt héten súlyos autóbalesetet szenvedett – idézte az NBC hírét a Velvet.

Az egykori szépségkirálynő New Jersey Pittsgrove nevű kerületéből tartott múlt hétfőn észak felé az 55-ös autóúton, amikor elveszítette uralmát a jármű felett. Ekkor kisodródott, és egy fának ütközött. Ettől az autó ismét megpördült, így két másik fának is nekiment, mire a töltés végre megállította az autót.

McCollum egyedül tartózkodott az autóban, és feltehetően figyelmen kívül hagyta a nedves útviszonyokat, továbbá a megengedettnél bőven többel hajtott. A rendőrség megerősítette azt is, hogy nem volt bekötve, de sem drogot, sem pedig alkoholt nem fogyasztott.

Halála után hozzátartozói Facebookon köszönték meg mindenkinek a vigasztaló szavakat. „Mielőtt elhunyt volna, volt még egy önzetlen döntése, és felajánlotta a szerveit, így most is életeket ment. Folyamatosan egy csodáért imádkoztunk, és úgy hisszük, Isten meghallgatta kéréseinket. Ugyan ez nem az a csoda, amire vágytunk, de mégis csoda” - írták. 

Kimaradt?