Muszlim szertartás szerint temették el a mélybe zuhant Miss Austriát

Nagy részvét mellett, muszlim szertartás szerint temették el egy innsbrucki temetőben Ena Kadic volt osztrák szépségkirálynőt, aki október 16-án 40 métert zuhant egy hegyről, és három nappal később a kórházban belehalt sérüléseibe.

A boszniai származású 26 éves nőt az innsbrucki központi temető muszlim részében helyezték végső nyugalomra szombaton, több osztrák híresség jelenlétében.

A 2013-as Miss Austria halála, amelyet mindmáig nem sikerült teljes mértékben tisztázni, sokkolta az osztrák közvéleményt. A lány a Sill-szakadék fölé magasodó Drachenfelsen (Sárkányszikla) kilátóról zuhant a mélybe a síugrósáncáról híres Bergisel hegyen. Utoljára a kilátón látták, amint egy korláton ült és a telefonjával volt elfoglalva. Kadicnak a szerencsétlenség után még sikerült felhívnia fivérét, de amikor az édesanyja által mozgósított egyetemisták megtalálták, már nem volt eszméleténél és életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Több szakértő azt sem zárta ki, hogy Ena Kadic szelfizés közben vesztette életétA rendőrség mindmáig abból indul ki, hogy tragikus baleset történt, sem idegenkezűségre, sem öngyilkosságra utaló jeleket nem találtak. 

A legszebb osztrák nővé történt megválasztása előtt Ena Kadic átlagos életet élt és a győzelmét követő modellkedés után is visszatért a szürke hétköznapokhoz, visszavonult a nyilvánosságtól és halálig egy butikban dolgozott eladóként.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?