Decemberben derül ki, hogy a korondi fiúra találták-e rá Sepsibükszádnál

Csak december tizedike körül derül ki, hogy a Tusnádfürdőről a nyáron eltűnt Tófalvi Csaba holttestét találták-e meg két és fél hónapja az Olt mellett.

Mint korábban beszámoltunk róla, szeptember elején egy oszlásnak induló holttestet találtak Sepsibükszád környékén, amelyről azt feltételezték, hogy a korondi fiúé, aki a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor alatt tűnt el. A holttestet nem lehetett azonosítani, ezért a hatóságok DNS-vizsgálatot rendeltek el.

A Kovászna megyei rendőrség szóvivője csütörtökön a maszol.ro megkeresésére elmondta: a DNS-vizsgálat eredménye még nem érkezett meg a fővárosból. Nicoleta Marin szerint Bukarestből arról tájékoztatták a háromszéki rendőrséget, hogy az eredmény december 10-e körül várható.

A fiatalember szüleinek azonban meggyőződése, hogy nem a gyermekük holtteste került elő. Arra alapoznak, hogy az Olt mellett talált holttest fogazata szinte teljesen ép, Csabának azonban több fogát is betömték az évek során. A fiú keresésében aktívan részt vevő bukaresti magándetektív azonban lapunknak azt mondta: továbbra is elképzelhető, hogy Tófalvi Csaba került elő Sepsibükszádnál, mert a szülők fogröntgenes bizonyítéka „nem egyértelmű”.

Kapcsolódók

Kimaradt?