Hogyan lehet meghívót szerezni az anti-Facebookra?

Hatalmas az érdeklődés a reklámmentességet és letisztult felületet kínáló Ello nevű új közösségi oldal iránt, amely a Facebooknál élhetőbb alternatívát kíván nyújtani. Regisztrálni csak meghívóval lehet. Segítségképpen a Hvg összegyűjtött néhány ötletet, ahhoz hogyan is lehetne hozzájutni:

1. Érdemes átgondolni, melyik ismerősünk emlegeti gyakran a Twitter és Tumblr szavakat, ki az, aki már akkor a Facebookról papolt, mikor a legtöbben még az iWiW-re esküdtek. Legtöbb eséllyel neki lehet Ello-meghívója, tőle lehet kérni.

2. Az Ello működtetőitől is kérhetünk meghívót. Ehhez előbb ide kell kattintani, majd megadni az email címünket, majd a Request Invitation gombra kattintani, utána pedig várni. Mivel az oldal iránt nagyobb az érdeklődés, ami időnként már az üzembiztos működést is veszélyezteti, így a várakozás valószínűleg nem lesz rövid – de ki tudja.

3. Az eBay-en pár száztól néhány ezer forintig találni eladó meghívókat. Ez az opció eleve csak a nagyon türelmetlen és legalább ennyire elszánt érdeklődőknek ajánlott. A vásárlás előtt érdemes ellenőrizni az eladó megbízhatóságát (jobb felső „Seller information” dobozban látható százalék).

Kimaradt?