Milliomosoknak privát közösségi oldal jár

A közösségi média azért vált ennyire népszerűvé, mert mindenki számára elérhető. Gazdagok és szegények is lehetnek tagjai ugyan annak a csoportnak, kommentelhetik ugyan azt a képet. Bár a Porshe-t mindenki szívesen nézegeti, a hitelről és nyomorúságról nem mindenki olvas szívesen. Most itt a megoldás – írja a pcworld.hu.

A Netropolitan nevű oldalra már a regisztráció sem olcsó, rögtön a kezdetekkor 9000 dollárt kell letennünk az asztalra, ha tagok szeretnénk lenni. Olyan ez, mint egy menő klub, 21 éves kor felett gyakorlatilag bárki beléphet, aki megengedheti magának. Nincs szükség barátok hozzáadására sem, hiszen mindenki megosztásai teljesen nyilvánosak, de létrehozhatunk köröket vagy csoportokat, ha egy bizonyos téma köré szeretnénk koncentrálni a beszélgetést. Ezt más közösségi oldalakon mondjuk ingyen is megtehetjük.

Az oldalt James Touchi-Peters, a minessotai filharmonikusok egykori karmestere hozta létre, mert szerinte szükség van egy helyre, ahol a felső tízezer is nyugodtan megoszthatja a gondolatait anélkül, hogy lehurrognák. Az oldalon nem lesznek reklámok, és bár még nagyon korai szakaszban jár a fejlesztés, a folyamatos karbantartás és támogatás további 3000 dollárba kerül majd a felhasználóknak évente.

Kimaradt?