Lefejeztek egy nőt Londonban

Fényes nappal, délután fél 2-kor végezte ki áldozatát egy fiatal férfi a brit fővárosban. Az elkövető származásáról a rendőrség nem adott tájékoztatást – idézte az Origo a brit sajtót.

Egy machetével fejezte le fiatal áldozatát egy 25 éves férfi London északi részén, Edmontonban. Az elkövető nem tűnt túlzottan beszámíthatónak, elfogásakor az egyik rendőr is megsérült.

A környéken élők már többször látták, amint késsel hadonászik az utcán, és állítólag a kóbor macskákat is gyakran lefejezte. A Scotland Yard meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott az esetről. Azt mondták, nem tudni, hogy pontosan mi motiválta az elkövetőt, de nem tartják valószínűnek, hogy terrorcselekmény történt volna.

A gyilkosság fényes nappal, kora délután történt az egyik ház hátsó kertjében. A Daily Mail újságírójának nyilatkozó szomszéd a kivégzés minden borzalmát hallotta. Elmondta, hogy a rendőrség hatalmas erőkkel vonult a helyszínre, és az egész környéket lezárták. A 25 éves gyanúsítottat egy néhány perces dulakodás után tették ártalmatlanná.

Kimaradt?