Most őrjönghetnek a féltékenységtől a brit focistafeleségek

Meztelen nőt fényképeztek le a brit lesifotósok az angol fociválogatott brazíliai szálláshelyéül szolgáló hotel egyik teraszán. Az ötcsillagos Royal Tulip erkélyén pucérkodó hölgy mellett senki sem látható, az angol válogatott éppen Rióban volt edzésen, amikor a felvételek készültek.

A Daily Starnak nyilatkozó szemtanú szerint a nő szégyenérzet nélkül sétált az erkélyen, nem tartott attól, hogy megláthatják. Az eseten azért csámcsog a szigetországi sajtó, mert az angol focistafeleségek és -barátnők nem kísérték el a csapatot a világbajnokságra, hogy a játékosok figyelmét semmi ne vonja el a meccsekről. A meztelen hölgyet pedig éppen annak az emeletnek az egyik erkélyén kapták lencsevégre, amelyen kizárólag az angol labdarúgók vannak elszállásolva.

S bár fokozott biztonsági intézkedések mellett pihenheti ki fáradalmait a válogatott az ötcsillagos hotelben, más nem óhajtott személy is megjelent a játékosok szobáinál. Három szurkoló azzal kérezkedett be a 17 emeletes szállodába, hogy a mellékhelyiséget szeretnék használni, végül Frank Lamparddal és Jordan Hendersonnal fotózkodtak.

Kimaradt?