banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Kiugrott a harmadikról két kisgyerek, hogy megmeneküljenek a tűztől

A franciaországi Grenoble városában hétfőn kiugrott a harmadik emeletről két kisgyerek, hogy megmeneküljenek a lakástűztől. Csodával határos módon nem sérültek meg – írja az Origo.

Az interneten terjedő videofelvételen látható, hogy két kisgyerek kiugrik a harmadik emeletről. Szerencsére a járókelőkből összeállt kisebb csoport elkapta őket. A 3 és 10 éves gyerekek a Fox News szerint füstmérgezéssel megúszták az esetet.

A videón látható, hogy a harmadik emeleti lakáshoz tartozó erkély lángokban áll, az ablakból pedig, ahonnan ömlik ki a sűrű fekete füst, egy kisgyereket lógatnak ki. A gyereket ezután elengedik, és a járókelőkből álló csoport elkapja.

 

Ezután a másik – vélhetően az idősebb gyerek – kiül az ablak szélére, majd némi biztatás után a háttérben hallható sikítások közepette ő is kiugrik.

A cikk szerint a két kicsi különösebb sérülés nélkül megúszta a legalább 12 méteres zuhanást, füstmérgezést szenvedtek. Azok közül pedig, akik segítettek elkapni a gyerekeket két embernek eltört a karja.

banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?