banner_ImRoxvBN_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_3UKEdCdT_webbanner_300x250.gif

Rablónak öltöztek egy videóhoz, de a rendőrök komolyan vették őket

Ártalmatlanná tettek a rendőrök Ploieşti-en két férfit, akik maszkot viselve futottak egy tömött táskával. Mint utóbb kiderült, két mókamesterről volt szó, akik tréfás videóikról ismertek az on-line médiában.

A Prahova megyei rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy kollégájuk Ploieşti-en, munkába menet két maszkos férfira lett figyelmes, akik futva vittek egy nagy táskát. A rendőr az ilyenkor alkalmazott módszerekkel ártalmatlanná tette őket, azt gyanítva, hogy a két férfi bűncselekményt követett el. Tűzfegyvert nem használt - szögezi le a rendőrségi közlemény.

A két férfi és csomagjuk átvizsgálásakor azonban kiderült, hogy két ploieşti-i személyről van szó, akik tréfás videókat készítenek, és semmiféle bűncselekményt nem követtek el.

A két férfit és a videofelvételt készítő társukat bekísérték a rendőrségre. Itt bírságot róttak ki rájuk az 1991/61-es törvény második cikkelyének első pontja alapján, amely tilt minden olyan nyilvános cselekedetet, amely megzavarja a közrendet és nyugalmat, vagy kiválthatja a polgárok felháborodását, illetve méltóságukban sértheti a polgárokat vagy állami intézményeket.

(Címlapfotó: Pixabay)

Kapcsolódók

Kimaradt?