KMDSZ Diáknapok: a Balls & Dolls az idei győztes csapat

Véget ért vasárnap a kolozsvári egyetemisták legnagyobb bulija, a 26. KMDSZ Diáknapok. Az idei kiadás győztes csapata a Balls & Dolls lett.

A szervezők hétfői beszámolója szerint több mint 2000 résztvevő 55 csapatba és 18 klánba szerveződve lepte el a várost és vett részt a rendezvénysorozaton. Az idei téma Diáknapok around the world volt, ennek megfelelően a programokban is megjelentek különböző kultúrák, valamint az utazás motívuma

A rendezvény szerdán startolt a Főtéren egy grandiózus megnyitóval és felvonulással. A következő három nap alatt különböző sport bajnokságok, kultúrprogramok, játékok és vetélkedők tartották mozgásban a diáknapozókat. Utolsó nap egy közös majálisozással zártak, ami alatt lezajlott a gulyásfőző verseny és az Erotic Sow.

A pörgés egyik este sem állhatott meg, hiszen minden éjjel hajnalig tartó buli tartotta pezsgésben a Törökvágást. A színpadon többek közt megfordult a Bagossy Brothers Company és az USNK. Pénteken DJ Shiver a fergeteges és látványos The Diáknapok Showval szórakoztatta a körülbelül 3000 fős közönséget.

Az idei kiadás győztes csapata a Balls & Dolls, amely az elmúlt öt évben minden alkalommal a második helyen végzett. A legjobban teljesítő klánnak, amelynek két csapata is dobogós lett, a Happy Fucking Dolls bizonyult. A csapatok szavazása alapján Fair play díjat kapott a BEER-ka, amely mindig fair volt, a szórakozást és a közös játékot tartotta szem előtt a versenyszámok alatt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?