Nem bírta az izgalmakat a zakuszkatolvaj, elájult a kihallgatáson

Elájult a rendőrségi kihallgatás alatt az a 43 éves Argeș megyei férfi, aki harmadmagával kiürítette egy Bălilești-i gazda pincéjét.

A tolvajok épp az éj leple alatt pakolták tele gépkocsijuk csomagtartóját a pincéből szerzett dolgokkal, amikor a járőröző rendőrök meglepték őket. Két tettestársat azonnal letartóztattak, a harmadiknak sikerült elfutnia, és csak órákkal később került kézre. A rendőrök mindhármukat bevitték az őrsre kihallgatásra.

Előtte viszont felébresztették a gazdát és visszaszolgáltatták neki a pincéjéből elcsent zakuszkás és savanyúságos befőtteket, krumplit és babot. Mint kiderült a tolvajok nem véletlenül szemelték ki áldozatukat, ugyanis a gazda házi befőttek készítésével és árusításával foglalkozott.

A lebukás izgalma erőt vett az egyik tolvajon, aki a kihallgatás alatt elájult. A 43 éves férfihez orvost hívtak, majd miután magához tért, bekísérték társaihoz az őrizetesbe. Mindhárom férfi visszaesőnek számít, erőszakos rablásért, embercsempészetért voltak már elítélve a múltban. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?