banner_jtYG1g7R_1_970x250.gif
banner_30Cewl4A_Copy of 1_300x250.gif

Nem bírta az izgalmakat a zakuszkatolvaj, elájult a kihallgatáson

Elájult a rendőrségi kihallgatás alatt az a 43 éves Argeș megyei férfi, aki harmadmagával kiürítette egy Bălilești-i gazda pincéjét.

A tolvajok épp az éj leple alatt pakolták tele gépkocsijuk csomagtartóját a pincéből szerzett dolgokkal, amikor a járőröző rendőrök meglepték őket. Két tettestársat azonnal letartóztattak, a harmadiknak sikerült elfutnia, és csak órákkal később került kézre. A rendőrök mindhármukat bevitték az őrsre kihallgatásra.

Előtte viszont felébresztették a gazdát és visszaszolgáltatták neki a pincéjéből elcsent zakuszkás és savanyúságos befőtteket, krumplit és babot. Mint kiderült a tolvajok nem véletlenül szemelték ki áldozatukat, ugyanis a gazda házi befőttek készítésével és árusításával foglalkozott.

A lebukás izgalma erőt vett az egyik tolvajon, aki a kihallgatás alatt elájult. A 43 éves férfihez orvost hívtak, majd miután magához tért, bekísérték társaihoz az őrizetesbe. Mindhárom férfi visszaesőnek számít, erőszakos rablásért, embercsempészetért voltak már elítélve a múltban. 

banner_4BtporpC_300x250-HU.jpg

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?