Ismét „bejelentkezett” Meghan hercegnénál a rokonság

A 53 éves Samantha Markle mindenáron találkozni akar húgocskájával.

Meghan Markle nem lehet hálás a családjának, hiszen azóta, hogy Harry herceg barátnője később pedig a felesége lett folyamatosan elárasztják a bulvármédiát és botrányokat keltenek. A hercegné szinte csak édesanyjával tartja a kapcsolatot, de mióta bekerült a királyi családba a féltestvérei is folyton bejelentkeznek, és hirtelen szeretnék szorosabbra fűzni az évek óta elhanyagolt viszonyt.

Ezt legutóbb Meghan Markle féltestvére, az 53 éves Samantha próbálta meg, és közölte, hamarosan az Egyesült Királyságba utazik, ahol reményei szerint találkozhat Meghannal is, hogy megvitassák apjuk, Thomas Markle egészségi állapotát. A hercegné barátnője azonban leszögezte, erre nincs semmi esély.

„Nevetségessé teszi magát Samantha, ha azt hiszi, lehetősége van találkoznia Meghannal, vagy a királyi család másik tagjával. A legkevésbé sem álltak közel egymáshoz. Soha nem is voltak, és nem is lesznek" – árulta el a Daily Mailnek a hercegné egyik barátnője főként úgy, hogy Samanthának nem volt sok szép szava eddig Meghanról.

Kimaradt?