FRISSÍTVE - Tragédia: elhunyt egy 12 éves gyimesi focista

Edzés után rosszul lett és életét vesztette a Gyimesközéploki Loki SE 12 éves labdarúgója, Tímár Áron. A fiatal játékos életét a gyors orvosi beavatkozás sem tudta megmenteni. Frissítés: A fiatal játékos halálát egy veleszületett rejtett szívbetegség okozta.

Tragikus hírt közölt közösségi oldalán a Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség. Szerdán délután, edzés után rosszul lett és életét vesztette egy 12 éves gyimesközéploki labdarúgó. A helyi Loki SE fiatal futballistájának életét a hamar kiérkező mentők sem tudták megmenteni.

A Loki SE közösségi oldalán azt közölte csütörtökön, hogy a halál okát egyelőre nem ismerik. „Az edzés végén történt az eset, amikor távoztak a gyerekek. Áron a pálya szélén rosszul lett” – tették hozzá, majd köszönetet mondtak a mentősöknek és orvosoknak, amiért küzdöttek a fiú életéért.

Áron haláláról megemlékeztek a csütörtöki FK Csíkszereda – Bukaresti Dinamo bajnoki labdarúgó mérkőzés előtt is, a találkozó egyperces néma csenddel kezdődött. Tímár Áront szombaton 11 órakor helyezik végső nyugalomra Gyimesközéplokon.

Frissítés: A LOKI SE tájékoztatása szerint a fiatal játékos halálát egy veleszületett rejtett szívbetegség okozta, mely sajnos nem gyógyítható. "A család tájékoztatása szerint a halál elkerülhetetlen volt az orvostudomány jelenlegi állása szerint. A szívhiba miatt infarktust kapott" – írta a gyimesközéploki klub a Maszol megkeresése nyomán.

(Borítókép: LOKI SE)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?