banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

Teqball: Csapattársát győzte le a döntőben, Pekingben is első lett Györgydeák Apor

Egy arany-és egy ezüstéremmel tér haza a székelyudvarhelyi Góbék Teqball Team a nagyszabású kínai versenyről. A férfi egyéni világelső mellett a klub 18 éves lengyel játékosa, Marek Pokwap is remekelt.

Kiemelt fontosságú tornát rendeztek a hétvégén Pekingben a teqballosok mezőnyében. A Góbék csapata ezúttal is jó esélyekkel indult több kategóriában is az éremszerzésre. Ezek közül leginkább férfi egyéniben emelkedtek ki a mezőnyből a székelyudvarhelyi csapat játékosai, olyannyira, hogy a fináléban a világelső Györgydeák lengyel csapattársával, Pokwappal találkozott.

Forrás: Góbék Teqball Team Facebook-oldala

A mérkőzést két játszmában a rutinosabb játékos nyerte, megőrizve ezzel veretlenségét férfi egyéniben az idei szezonban. Kilencből kilenc versenyt nyert eddig Györgydeák Apor, így továbbra is megállíthatatlannak tűnik a mezőny számára. Az ezüstöt szerző, 18 éves Pokwap teljesítményét is érdemes kiemelni, ugyanis a torna szervezői neki ítélték a torna legjobb játékosának járó különdíjat.

Vegyespárosban ismét Barabási Kinga oldalán állt rajthoz Györgydeák Apor, ezúttal a negyeddöntő jelentette számukra a végállomást, ahol kikaptak a magyar bajnok Katz Balázs – Kota Gabriella párostól, így ötödik helyen zárták a tornát.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?