Szuperkupa: árulják a belépőket a Sepsi OSK Farul elleni meccsére

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) pénteken kezdte el értékesíteni a jegyeket az idei Szuperkupa-mérkőzésre, amikor is a román bajnok Konstancai Farul a Román Kupa-győztes Sepsi OSK-val játszik július 8-án, Ploiești-en.

A Sepsi OSK hazatért ausztriai edzőtáborából | Fotó: Sepsi OSK

A bilete.frf.ro weboldalon 25 és 40 lejes áron kínálják a belépőket, de a 14 év alatti gyermekek a családi lelátóra ingyen bemehetnek, mindössze névvel és adatokkal ellátott, személyre szóló térítésmentes gyermekjegyet kell váltani a számukra.

A július 8-án 20 órakor kezdődő találkozóra a Sepsi OSK július 4-én indítja a jegyértékesítést a csapat szurkolói számára elkülönített helyekre. Ezen lelátórészre mindegyik belépő 25 lejbe kerül, és kizárólag személyesen, a Sepsi OSK Aréna jegypénztáránál lehet majd kiváltani – tájékoztatott pénteken a sepsiszentgyörgyi klub.

A háromszéki együttes különben épp pénteken tért haza az ausztriai edzőtáborból, amely során három felkészülési mérkőzést játszott. A Ferencvárostól 1-0-ra, a bolgár CSZKA 1948 Szófiától pedig 3-1-re kapott ki, de az ukrán FK Poisszja Zsitomir ellen 1-0-ra nyert a csapat.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?