FRISSÍTVE - Elfogták a Slovan Bratislava autóbuszát megdobáló budapesti férfit

FRISSÍTVE: Kedden, az edzést követően megtámadták a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő Slovan Bratislava labdarúgóit szállító autóbuszt. Szerda hajnalban elfogták az elkövetőt, aki beismerte és megbánta tettét.

A keddi edzést követően a pozsonyi csapatot három rendőrautó kísérte a szálláshely felé, amikor a Népligetnél, a buszmegállónál kővel megdobták a járművet. A busz ablaka kétrétegű, az egyik masszív, golyóálló anyagból készült, így csak a külső réteg roncsolódott, a Slovan labdarúgói, edzői közül nem sérült meg senki, a rendőrség azonnal keresni kezdte az elkövetőt.Fotó: Twitter

A Ferencváros és a Slovan Bratislava BL-selejtezős párharcának első felvonása szerdán 21 órakor kezdődik a Groupama Arénában, a visszavágót pedig egy hét múlva Pozsonyban rendezik. A továbbjutó már biztosan csoportkörös lesz valamelyik európai kupasorozatban, legrosszabb esetben a Konferencia-ligában.

FRISSÍTÉS: Szerda hajnalra azonosították és elfogták azt a 30 éves férfit, aki kővel megdobta a Slovan Bratislava labdarúgócsapatának buszát kedden este a Népligetnél. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján közleményében azt írta: az eset során senki nem sérült meg, a busz üvegének külső felülete rongálódott meg. Az ügyben közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást és még az éjszaka azonosították a feltételezett elkövetőt, akit hajnalban a XII. kerületi lakásán elfogtak. Cs. Gábor gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét, és azt mondta, hogy megbánta azt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?