banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

Karate: Bukarestben és Miskolcon is érmeket gyűjtöttek a Sport-All versenyzői

Sűrű hétvégét tudhat maga mögött a sepsiszentgyörgyi klub karate szakosztálya, a fővárosban három, a magyarországi Avas kupán tizenkilenc dobogós helyezést szereztek.

Első alkalommal szervezték meg a hétvégén a Bucharest Open nemzetközi karateversenyt, amelyen nyolc ország 1124 sportolója vett részt. A nagyszabású eseményen hét fiatal tanoncával képviseltette magát a sepsiszentgyörgyi Sport-All Sport Club. Fazakas Adrienn érte el a háromszéki küldöttség legjobb eredményét, Fejér Milán pedig két korkategóriában is felállhatott a dobogó harmadik fokára.

Vass Hunor vezetőedző sajtóközleményében kifejezte, hogy az esemény helyszínéül szolgáló Apollo Sportcentrum termei méretüket tekintve nem alkalmasak ilyen volumenű verseny megszervezésére. Utalt továbbá arra is, hogy „a jó kvalitású sportolók nem voltak összhangban a bírói minőséggel”.

Jónéhány karatést indított a klub a miskolci Avas kupán is. Románia, Magyarország és Szlovákia sportolói vettek részt a meghívásos eseményen, ahol a Sport-Allt és az MTK Budapestet kettős igazolással képviselő versenyzői kilenc arany mellett öt-öt ezüstöt és bronzot is szereztek.

Amíg a klub sportolói az említett versenyeken vettek részt, a velencei világbajnokságra készülő Török Panka és Péter-Csíki Csanád is a magyar válogatott edzőtáborában készült az előttük álló nagy megmérettetésre.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?