banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

Karate: Péter-Csiki Csanád kihasználta utolsó esélyét, kijutott az ifjúsági világbajnokságra

Megnyerte saját kategóriáját a hétvégén megrendezett Austria Junior Openen a sepsiszentgyörgyi sportoló, ott lehet októberben a velencei világversenyen.

Péter-Csiki Csanád korábban a Maszolnak adott interjújában beszélt kijutási esélyeiről, már akkor az ausztriai kvalifikációs verseny megnyerését tűzte ki célul. Jól kezdte a hétvégi megmérettetést a sepsiszentgyörgyi sportoló, 1–0-ra legyőzve német ellenfelét, a döntőben pedig szoros küzdelemben volt része a magyarországi Bene Csabával szemben.Fotó: Sport-All Sport ClubA háromszéki versenyzőnek az utolsó másodpercekben sikerült megszereznie a mindent eldöntő pontot, megnyerve ezzel a finálét és elérve kitűzött célját. Rajta kívül még egy háromszéki karatés utazhat az októberi ifi világbajnokságra, Török Panka ugyanis már jóval korábban kiharcolta a részvételt. Ő junior kategóriában, Péter Csíki-Csanád a kadétok közt vehet részt a világeseményen.

A salzburgi versenyen Fejér Milán is aranyérmet tudott szerezni az U14-es, 50kg alatti kategóriában, így neki is jól sikerült a hétvégi szereplés.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?