Karate: Sikerrel zajlott le az országos bajnokság Sepsiszentgyörgyön, öt aranyat nyertek a hazaiak

Először rendeztek karatéban országos bajnokságot a székelyföldi városban a hétvégén. A házigazdának tekinthető Sport-All Sport Club az esemény ötödik legeredményesebb csapata lett.

A sepsiszentgyörgyi, rendezésért felelős Sport-All Sport Club versenyzői összesen öt bajnoki címet, tizenhárom dobogós helyezést szereztek a hétvégi országos bajnokságon. Vass Hunor klubelnök már az esemény megrendezése előtt elmondta a Maszolnak, nem feltétlenül fogják fel tétversenynek a román országos bajnokságot, mert a magyar válogatottba szeretnének sportolóik bekerülni. Ezzel együtt természetesen örülnek karatésaik szombati sikereinek.

Fotó: a szervezők

Sajtóközleményükben a verseny szervezői kijelentették, szerintük a szurkolókból és a versenyzők szüleiből álló szervezői csapat ismét etalont produkált. A Román Kupa tavalyi döntőjéhez hasonlóan a bajnokságot is sikerült problémamentesen lebonyolítaniuk és helyt állniuk rendezőként.

A versenyzők közül Fejér Milán, Jakab Eszter, Olosz Panna, Para Lőrinc és Halmágyi Chanel tudott bajnoki címet szerezni saját kategóriájában. A Sport-All SC összeségében az ötödik legjobban teljesítő klub lett az összeredményt tekintve, kicsivel lemaradva a Rapid- és a Dinamo Bukaresttől.

Sportolóik jövő héten a budapesti körmérkőzéses tornán vesznek részt, ezt követi majd néhány héttel később a Magyar Bajnokság, amelyet szintén a fővárosban tartanak meg a május 25-én és 26-án.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?