Erste Liga: nem utazik Erdélybe a Dunaújvárosi Acélbikák csapata

Több játékosának koronavírustesztjének pozitív eredménye miatt nem utazik el Erdélybe és nem játssza le a héten esedékes mérkőzéseit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A találkozókat nem fogják pótolni, az eredményekről a liga versenybizottsága fog dönteni.

Hivatalos Facebook-oldalán közölte a Dunaújvárosi Acélbikák csapata, hogy hat játékosuk koronavírustesztje is pozitív eredményt mutatott, így nem utaznak el a héten Erdélybe és nem játsszák le az alapszakaszból hátralévő négy összecsapásukat. A magyarországi klub arról értesítette a liga versenyirodáját, hogy a koronavírus-fertőzöttek, valamint tüneteket produkáló játékosok miatt nem tud a szükséges 13+1 fővel kiállni.

A Csíkszeredai Sportklub elleni két találkozót, valamint a Brassói Corona és a Gyergyó HK elleni egy-egy mérkőzést az Erste Liga alapszakaszának keretében nem játsszák le. A mérkőzések eredményének megállapításáról, illetve az esetleges további szankciók alkalmazásáról a későbbiekben születik döntés.

Az Acélbikák szerdán a Brassó, csütörtökön a Gyergyói HK, míg szombaton és vasárnap a Csíkszereda ellen léptek volna jégre. A Dunaújváros az Erste Liga tizedik, utolsó helyén áll, 19 pontot szerzett eddig 32 meccsen.

(Címlapfotó: ersteliga.hu)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?