Bajnokok Ligája: idegenben nyert a Barcelona, minimális előnyben az Atletico Madrid

Mindkét szerda esti mérkőzésen egygólos győzelem született, még semmi sem dőlt el.

A Paris Saint-Germain a Barcelonát fogadta a negyeddöntő első mérkőzésén, melynek első félidejében egyértelműen a vendégek akarat érvényesült. A katalán gárda több helyzetet dolgozott ki, igaz, ki is hagyta őket, azonban a 36. percben Raphinha a kapuba vágta a Donnarumma által kiütött labdát.spo

A szünet után megváltozott a játék képe, aminek eredményeként a házigazdák Dembélé révén a 48. percben egyenlítettek, majd Vitinha 51. percben szerzett Pazar góljával átvették a vezetést. A továbbiakban a párizsiak kétszer is eltalálták a kapufát, gólokat azonban a Barcelona szerzett: Raphinha a 62. percben duplázott, a csereként beállt Christensen pedig a 77. percben fejelte a labdát a kapuba.

A másik szerda esti mérkőzésen a házigazda Atletico Madrid fergetegesen kezdett, már a Rodrigo de Paul már a 4. percben betalált a Borussia Dortmund kapujába. Lino a 30. percben megduplázta az Atletico előnyét, s úgy tűnt, hogy a spanyolok már az első meccsen eldöntik a párharcot. A második félidőben visszavettek az iramból a hazaiak, amire rá is fáztak, a 81. percben ugyanis Haller szépített, nyílttá téve a továbbjutás kérdését.     

Kapcsolódók

Kimaradt?