banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

BL: Egyetlen ponttal maradt alul a PAOK ellen, kiesett a selejtezőből a Nagyváradi VSK

Rendkívül kiélezett meccset játszott Antalyában görög ellenfelével a Nagyváradi VSK, de a végén nem jött ki számára a lépés, így az EuropeCup sorozatban folytatja.

Fontos párharcokkal folytatódott csütörtökön a férfi kosárlabda Bajnokok Ligájának selejtezője. A partiumi csapat korábban sima, 31 pontos győzelemmel jutott túl az első fordulón a Caledonia Gladiators ellen, azt viszont sejteni lehetett, hogy a PAOK Szalonikivel szemben már jóval nehezebb dolga lesz.Fotó: Nagyváradi VSK/Facebook

Az első negyedtől kezdve egészen a lefújásig szoros volt a mérkőzés, egyik csapat sem tudott jelentősen eltávolodni a másiktól. Bár az utolsó játékrész előtt a nagyváradiak vezettek, a görögök az utolsó percekben megfordították az állást és 81–80-ra nyertek.

Kiesése után a Nagyváradi VSK Facebook-oldalán közölte szurkolóival, hogy a csapat a folytatásban a EuropeCup nemzetközi sorozatra és a román bajnokságra fókuszál. A PAOK ezzel a győzelemmel egyetlen mérkőzésre került a főtáblára jutástól, a selejtező utolsó fordulójában a török Petkim Spor csapatával találkozik.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?