banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

BL: kiütéses győzelmet aratott a Borussia, a Celtic és a Sparta, botlott a Manchester City

Két háromgólos és egy négygólos győzelem született, az RB Salzburg, az FC Brugge és a Slovan Bratislava bánta.

A Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójának szerdai játéknapját a Bologna és a Sakhtar Donyeck nyitotta. A mérkőzést az olaszok dominálták, azonban a helyzeteiket nem tudták gólra váltani, az eredményjelző a lefújáskor is 0-0-t mutatott.Fotó: Facebook/Inter

Némi meglepetésre a Sparta Prága 3-0-val intézte el az RB Salzburgot, míg a Slovan Bratislava még nagyobb zakót kapott, 5-1-es vereséget szenvedett a Celtic Glasgow pályáján. Háromgólos győzelmet aratott a Borussia Dortmund is az FC Brugge vendégeként, azonban az eredmény megtévesztő, a belgák ugyanis több nagy helyzetet is elpuskáztak, a vendégek pedig mindhárom góljukat az utolsó negyedórában szerezték a duplázó Gittens és Guirassy révén.

A Manchester City hazai pályán nem bírt az Internazionale Milanóval. Mindkét gárdának voltak lehetőségei, a hajrában Gündogan két alkalommal is eldönthette volna a mérkőzést, ha pontosabban céloz.

A PSG helyzetek tömkelegét hagyta ki a Girona ellen, majd a 90. percben, az addig bravúrt bravúrra halmozó Gazzaniga, a vendégek kapusa ritkán látható öngólt hozott össze, ami 3 pontot ért a francia bajnoknak.   

Kapcsolódók

Kimaradt?