Bajnokok Ligája: Elődöntőben a PSG és a Borussia, Kovács István piros lappal „küldte” hátrányba a Barcelonát

Hiába várta előnyben a labdarúgó-Bajnokok Ligája negyeddöntők visszavágóját a Barcelona és az Atlético Madrid, mindketten kiestek kedd este. A katalán együttes hazai környezetben 4-1-re kapott ki a Paris Saint-Germaintől, míg az Atlético Németországban maradt alul 4-2-vel a Borussia Dortmunddal szemben.

A Barcelona meccsén a nagykárolyi Kovács István volt a játékvezető, aki a 29. percben ki is állította a házigazdák 25 éves játékosát, Ronald Araujót. Utolsó védőként szabálytalankodott, a sípmester pedig piroslapot mutatott fel. Döntését a videóbíró is megerősítette. Ezzel gyakorlatilag „elúszott” a Barca meccse, hiába nyert idegenben 3-2-re, mert emberhátrányban sorra kapta a gólokat. A PSG 4-1-re nyert.

Németországban is őrült meccset játszott egymással a Borussia Dortmund és az Atlético Madrid. A spanyol alakulat 2-1-es előnnyel utazott a kedd esti visszavágóra, de ott fordulatos játék után 4-2-re kikapott. Ezáltal a Borussia tizenegy év szünet után jutott ismét BL-elődöntőbe. A legjobb négy között a Borussia a PSG-vel játszik majd.

Az elődöntő mezőnye szerda este válik teljessé. A Manchester City–Real Madrid és a Bayern München–Arsenal találkozókat 22 órától rendezik. Előbbi párharc első meccse 3-3-ra, utóbbi 2-2-re végződött.

(Nyitóképünk forrása: PSG/Facebook)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?