Az Al-Hilal évi 400 millió euróval csábítgatja Lionel Messit

A hét elején több nemzetközi sportlap is beszámolt arról, hogy az utóbbi időszakban megromlott Lionel Messi és a PSG kapcsolata, nyáron pedig jó eséllyel távozik a hétszeres aranylabdás klasszis Párizsból. A szaúdi Al-Hilal nem tétlenkedett, Fabrizio Romano szerint ugyanis máris hivatalos ajánlatot tett az argentin futballsztárnak.

Kedden a L'Équipe, a Sky Sport és az RMC is arról számolt be, hogy a hétszeres aranylabdás Lionel Messi jó eséllyel már nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését a PSG-vel. A legkézenfekvőbb lépésnek a Barcelonához való visszatérés mutatkozik, viszont váratlanul bejelentkezett egy kérő. 

Fabrizio Romano szerint kedden Messi hivatalos ajánlatot kapott a szaúdi Al-Hilaltól, amely az argentin világbajnok megszerzésével szeretné überelni riválisát, a Cristiano Ronaldóval szerződést kötő Al-Naszrt. A szaúdiak tudatában voltak annak, hogy a figyelem felkeltéséhez jó sok nullásnak kell szerepelnie az ajánlatban, így évi 400 millió eurós fizetést ígértek Messinek. Ez kétszer annyi, mint amennyit CR kap jelenleg az Al-Naszrtól, s minden bizonnyal legalább nyolcszor annyi, mint amennyit a Barcelona tudna adni évente az argentin csillagnak.  

Romano szerint a világbajnok támadó prioritása továbbra is az, hogy Európában folytassa, így továbbra is nehezen elképzelhető egy ilyen váltás.

Kapcsolódók

Kimaradt?