Götze "szerencsésen" lesérült a Bayern elleni BL-döntőre

A Borussia Dortmund hivatalos honlapján jelentette be, hogy a csapat karmestere, Mario Götze nem épült fel korábbi sérüléséből, így nem léphet pályára leendő csapata, a Bayern München elleni szombati BL-döntőben.

A Borussia Dortmund labdarúgócsapata hivatalos honlapján azt is bejelentette, hogy Lukasz Piszczeknek, a dortmundiak védőjének csípőműtétre lesz szüksége a Bayern München elleni szombati Bajnokok Ligája-döntő után. A játékos a Wembleyben még várhatóan pályára lép, azonban az azt követő beavatkozás után akár öt hónapos kihagyás is várhat rá.

„Mario Götze sérülés miatt hiányozni fog a Bajnokok Ligája szombati döntőjéről. A játékos a Real Madrid elleni BL-elődöntő visszavágóján szenvedett izomsérülést. A német válogatott játékos szerdán együtt edzett a csapattal, de újra fájdalomra panaszkodott” – olvasható a Dortmund hivatalos honlapján megjelent hírben.

„A döntő volt a célom, ezért keményen dolgoztam az elmúlt hetekben. Hihetetlenül sajnálom, hogy ezen a fontos meccsen nem lehetek a csapat segítségére. Ugyanakkor maximálisan bízom a fiúkban, és természetesen elutazok a döntőre, hogy a pályán kívülről szurkolóként segítsem a csapatot” – fogalmazott a honlapon megjelent rövid nyilatkozatában a futballista.

Ezzel az is eldőlt, hogy Götzének a Real elleni, április 30-i BL-elődöntő volt az utolsó hivatalos meccse a Dortmund színeiben, hiszen azt már korábban bejelentették, hogy nyártól a Bayern Münchenben folytatja pályafutását.

Kimaradt?