Túszul ejtette népszerű sorozatának rajongóit a Netflix

Öt órán keresztül körözött egy repülő A nagy pénzrablás (La casa de papel) című sorozat 100 rajongójával a fedélzetén, hogy azok ne tudják elspoilerezni az új évad történéseit. A nézők túszul ejtése a Publicis Italy ügynökség ötlete volt, a Netflix megrendelésére, írja a shootonline.com.

A Netflix spanyol bűnügyi sorozatának záró ötödik évadát reklámozta az olasz ügynökség azzal, hogy meghívott 100 rajongót a genovai reptérre, hogy repüljenek el Madridba egy premier előtti vetítésre. A résztvevők csak a repülőn szembesültek azzal, hogy túszul ejtették őket (ami jól passzol a sorozat témájához), és a levegőben, kikapcsolt okoseszközökkel fogják megnézni az új részeket, hogy közben ne tudjanak spoilerezni a világhálón.

Egy sorozattal kapcsolatos online párbeszéd 12,5 százaléka spoiler, ennek nagy része az új évad közzétételét követő órákban kerül nyilvánosságra. Ezt akarta elkerülni a Netflix, miközben emlékezetes élményt nyújtott a rajongóknak: maguk is a sorozatban szereplő banda túszává válhattak néhány órára.

Az akcióról készült videó ide kattintva nézhető meg.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?