Többrendbeli bántalmazással vádolja Johnny Deppet volt felesége

Amber Heard szerint volt férje, Johnny Depp 2012-ben kezdett agresszíven viselkedni vele, és többször megütötte alkoholos és drogos befolyás alatt, írja a BBC. A színésznő szerdán abban a rágalmazási perben vallott, amit Depp indított ellene, miután a sajtóban családon belüli erőszak áldozataként írt magáról.

A több órás vallomás alatt Amber Heard felidézte, hogy a Rumnapló (The Rum Diary) forgatásán ismerkedett meg Johnny Deppel, és 2011-ben, a film sajtókörútján „szerettek egymásba”. Az első, boldog időszak után Depp 2012-ben kezdett el becsmérlően beszélni vele, és akkor is ütötte meg először, állította a színésznő.Forrás: Wikimedia Commons

Johnny Depp vallomásában tagadta, hogy bármi rosszat tett volna és hogy megütötte volna Amber Heardet, akit úgy jellemzett, mint akinek „szüksége van” konfliktusra és erőszakra.

Heard vallomása szerint Depp időnként melegszívű és kedves volt, azonban amikor alkoholt vagy drogot fogyasztott, hirtelen dührohamot kapott, sokszor volt felesége vélt hűtlensége miatt. A tettlegességig fajuló veszekedések után Depp általában „eltűnt” – állítja a színésznő – majd mikor tiszta fejjel hazatért, különösen kedvesen és megbocsátóan viselkedett.

A színésznő azzal is vádolja volt férjét, hogy egy vita alkalmával intim testrészeit motozta meg drog után kutatva.

A Depp által indított rágalmazási per alapja az a 2018 decemberében, a Washington Postban közölt írás, amelyben Heard családon belüli erőszak áldozataként írta le magát, anélkül, hogy volt férjét vagy mást konkrétan megnevezett volna elkövetőként. Depp ügyvédei szerint azonban a cikk egyértelműen a színészre utalt, és ezzel kisiklatta a karrierjét és ártott a hírnevének.

Az április 11-én indult per várhatóan még legalább egy hónapig tart.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?