banner_Lby144CD_KUK_12_maszol-970_250.jpg
banner_JLt9ZURq_KUK_12_maszol-300_250.jpg

Gyermeke mentette meg a megkéselt anyát

Volt szeretőjét szúrta meg egy férfi hétfőn Csernavoda városában, a nő életét kiskorú gyermeke mentette meg, aki tárcsázta az 112-es sürgősségi hívószámot, számolt be szerdán a Ziua de Constanța.

A férfi azért kereste fel volt szeretőjét, hogy rábírja, béküljön ki vele. Veszekedni kezdtek, a konfliktus elfajult, és a férfi megszúrta a nőt. Az áldozat életét egyik gyermeke mentette meg, akinek a segítségével sikerült felhívnia a sürgősséget, még mielőtt elájult volna. A mentő rövid idő múlva megérkezett, és kórházba szállította az anyát.

A Konstancai Megyei Kórház szóvivője szerint a nő állapota kritikus, sebészeti beavatkozásra volt szükség, a műtét közel hét órát tartott. A páciens jelenleg is súlyos állapotban van, az intenzív osztályon ápolják, várhatóan 95-100 napos orvosi ellátásra lesz szüksége, és kérdéses, hogy teljesen felépül-e.

A rendőrség időközben elfogta az agresszort, akit előbb 24 órára őrizetbe vettek, majd 30 napos előzetes letartóztatásáról döntöttek emberölési kísérlet vádja miatt. Az ügyészség szerint a nő korábban elhagyta a férfit és két kiskorú gyermekével anyja csernavodai otthonába költözött.

Kapcsolódók

Kimaradt?