Brutálisan verte gyermekét egy édesanya, az erről készült videót pedig feltöltötte az internetre

Egy kétéves kislány, valamint öt- és nyolcéves testvére a gyermekvédelemnél kötött ki, miután az interneten olyan képek jelentek meg, amelyeken édesanyjuk veri és szidalmazza őket. A rendőrség büntetőeljárást indított az anya ellen.

A Konstanca Megyei Rendőrfelügyelőség tájékoztatása szerint január 8-án, szombaton a konstancai rendőrök tudomást szereztek az egyik közösségi oldalon közzétett képekről, és megkezdték a nyomozást, megállapítva a gyermekét súlyosan bántalmazó asszony személyazonosságát. Egy 29 éves konstancai nőről van szó, a bántalmazott kétéves kislány pedig a lánya. Az első vizsgálatok alapján úgy tűnik, hogy a videó 2021 decemberéből származik.

Pillanatkép az internetre felkerült videóból | Fotó: CTNews.ro

Az internetre felkerült videón látható, amint a félelmében síró gyermeket az anyja szidalmazza és ütlegeli az arcán, a fején és a testén.

A rendőrség értesítette a Konstanca megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságot, és mivel az apa nincs az országban, a bántalmazott kiskorút öt- és nyolcéves testvérével együtt az intézmény képviselői fogadták be, hogy védelmet biztosítsanak számukra.

A családon belüli erőszak bűntette miatt az anya ellen bűnvádi eljárás indult és a helyszínen ideiglenes távolságtartási határozatot adtak ki ellene. A rendőrségi vizsgálat a konstancai bíróság ügyészségének felügyelete alatt folytatódik.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?