banner_Lby144CD_KUK_12_maszol-970_250.jpg
banner_JLt9ZURq_KUK_12_maszol-300_250.jpg

Rendőri lövöldözésébe torkollott a családi konfliktus

Rálőttek a rendőrök egy apára és véletlenül a fiára is, aki korábban azért hívta ki a hatóságiakat, hogy segítsenek elsimítani egy családi konfliktust. Az eset a Suceava megyei Preutești településen történt vasárnap este.  

A rendőröket a 29 éves fiú értesítette a 112-es segélyhívó számon, mivel az 54 éves apja ittas állapotban rá és a fiú feleségére támadt. Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, a támadó kezében egy kés volt. Felszólították, hogy dobja el, de nem tett eleget a kérésnek, hanem a rendőrökre irányította a kést, és fenyegetőn elindult feléjük. Ekkor figyelmeztető lövést adtak le a levegőbe, de a férfi nem állt meg, ezért a lábára is lőttek.Illusztráció | Fotó: Román Rendőrség

A figyelmeztető lövések egyik tölténye visszapattant és enyhén megsebesítette a 29 éves férfit a lapockáján. Az eset után értesítették a mentősöket, de egyik férfi állapota sem volt súlyos, az életük nem került veszélybe.

A rendőri közbeavatkozás során az ittas, agresszív férfit lefogták és elvették tőle a kést. Az ügyészség kivizsgálást indított családon belüli erőszak és merénylet elkövetése gyanújával. Ugyanakkor azt is vizsgálják, hogy a rendőrök megfelelően jártak-e el a helyszínen.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_xODnunXR_NYAR ON F300x250 px.jpg

Kimaradt?