Pezsdítő nyárzárás a Tűzoltótoronynál: Szeptember 6-8. között lesz a World Music Festival

Három nap, hat fellépő, színes zenei felhozatal és eklektikus ritmusok a világ tájairól.

Szeptember 6-8. között a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ harmadik alkalommal hozza el Szatmárnémetibe a világzenét a Tűzoltótorony körüli térre. A World Music Festival egy háromnapos útlevél a világ különböző kultúrájából érkező zenei fellépőkhöz.Fotó: G.M.Zamfirescu Kulturális Központ

A rendezvényre olyan előadók érkeznek Szatmárnémetibe, akik a különböző kultúrák találkozásából született dallamokkal kápráztatják el a közönséget. Pénteken a Karpatt és a Tan2em frankofón ritmusokat csempész a Tűzoltótorony körüli térre, szombaton lüktető kelet-európai és balkáni hangzásvilágot hoz a világhírű Fanfara Ciocărlia és az Anima Sound System, vasárnap, a rendezvény utolsó napján a SuRealistas afro-amerikai, az El Flecha Negra pedig latin-amerikai és karibi ritmusokkal várják az érdeklődőket.

A koncertek után afterparty várja majd a kikapcsolódni vágyókat a nyár utolsó rendezvényén. A hangulatfelelős Melomenuții azaz Sugár & D’Jhu garantáltan emlékezetessé teszik a hétvége estéit.

A zenei kínálat mellett a bakelit lemezek vására is visszatér a közönség legnagyobb örömére.

Naprakész információkért és további részletekért kövessék a World Music Festival Facebook-eseményét, illetve a szervező Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és  G.M. Zamfirescu Kulturális Központ Facebook-oldalait.

Kapcsolódók

Kimaradt?