Nemzetközi fotópályázatot hirdet a Sapientia EMTE Kolozsvári Kara

Kísértés (temptation) és tükröződés (reflection) hívószavakkal hirdeti meg a Sapixel nemzetközi fotópályázat 2021-es kiadását a Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat és a Sapientia EMTE Kolozsvári Kara.

A kiírásra tapasztalattól és képzettségtől függetlenül bárki küldhet be pályamunkát a világ bármely pontjáról. A pályamunkákat kizárólag elektronikus formában a sapixel@khok.ro e-mailcímre lehet beküldeni 2021. november 1-ig.

Az e-mailnek tartalmaznia kell:

  • a pályázó nevét és életkorát;
  • lakcímét;
  • a beküldött munka címében meg kell jelennie azon témának, amelyre a pályázó a képet küldi (például: lány a vízben_reflection);

További részletek a jelentkezésről:

  • egy pályázó legfeljebb 1 képpel pályázhat témakörönként;
  • a képek méretei: minimum 20x30 cm és 300 dpi.

A résztvevő a pályázati anyag elküldésével elfogadja a pályázat feltételeit, és hozzájárul ahhoz, hogy a szervezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban és kiállításokban képeit térítésmentesen felhasználják.

A Sapixel fontosságára hívja fel a figyelmet az elmúlt évben beérkezett pályázatok mennyisége: öt kontinensről és több mint 40 országból érkeztek pályamunkák elbírálásra, például Magyarországról, Romániából, Szlovéniából, Indiából, Németországból, Horvátországból, Portugáliából, Ausztráliából, Kínából, Kanadából, Dél-Afrikából, Egyesült Államokból, stb.

Az eredményhirdetés egy személyes jelenléttel zajló ünnepséggel zárul (amennyiben a járványügyi korlátozások ezt megengedik), ahol sor kerül az ötven legjobbnak ítélt munka kiállítására A rendezvény ettől az évtől Facebook- és Instagram-oldallal is rendelkezik, ahol a szervezők egész évben megjelenést biztosítanak a beküldött munkáknak, emellett extra tartalmakkal is várják az érdeklődőket.

(Címlapfotó: Pexels)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?