Versenybe szállnak az erdélyi esküvői fotósok

Fotópályázaton versenyeztethetik legjobban sikerült képeiket az esküvői fotósok: a csíkszeredai Hargita Vendégváró kiírására két kategóriában várják a fotósok saját készítésű képeit a szervezők.

„Az elmúlt években látványosan változott és fejlődött az esküvői fotózás. Egyre többen igénylik, hogy valódi, őszinte pillanatokat lássanak viszont az esküvői albumban. Öröm látni, hogy léteznek térségünkben is tehetséges fotósok, akik az egyedi kéréseknek olyan szakértelemmel és odaadással tesznek eleget, hogy az eredmény nemcsak hagyományos, ünnepi fotósorozat lesz, hanem egy-egy igazi, saját történet” – vallják a verseny szervezői.

A Hargita Vendégváró Facebook-oldalán futó pályázatra két kategóriában – beállított kép és pillanatfotó – lehet munkákat küldeni, egy versenyző pedig maximum 3 képpel vehet részt a versenyben. A két kategóriában egy-egy győztest hirdetnek, nyereményük fejenként 750 lej. A két fődíj mellett ugyanakkor közönségszavazással is lehet fotókat értékelni – itt a legtöbb lájkot begyűjtő kép készítője 200 lej értékű vásárlási utalványt nyer.

A beküldött pályamunkákat háromtagú szakmai zsűri – Mihály László újságíró, sajtófotós, Sipos Szabolcs esküvői fotós, a Küldetésben blog szerzője, valamint Szentes Zágon képzőművész, fotós – értékeli, a lájkok száma pedig kizárólag a közönségdíj kategóriában játszik szerepet.

A pályamunkák beküldési határideje 2015. november 13., az eredményhirdetést december 11-én tartják. A verseny szabályzata és további tudnivalók a pályázat Facebook-oldalán érhetők el.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?