Megtartják a Jazz in the Park fesztivált, elkezdődött a jegyeladás

Bár a május 14-én ismertetett lazítási terv „egyáltalán nem segíti” a kultúraszervezőket, folytatják a 2021-es Jazz in the Park fesztivál előkészítését, jelentették be szerdán a szervezők.

Ahogy korábban már közölték, a fesztivált a járványhelyzethez igazított formában, több kolozsvári helyszínen szervezik meg szeptember 2. és 5. között: a falumúzeumban, a Iulius Parkban és az Állatorvosi- és Mezőgazdasági Egyetem parkjában. A szervezők friss közleményükben hozzáteszik, hogy egy negyedik helyszínt is keresnek ezek mellé.

Az eddig bejelentett helyszínekkel kapcsolatban elmondták, hogy a falumúzeum minden házában zenés vagy kiegészítő programok zajlanak majd napközben, az esti koncert felvezetőjeként, a Iulius Parkot a hazai zenészeknek szánják, az Állatorvosi- és Mezőgazdasági Egyetem parkjában pedig hatalmas pikniket terveznek, kézműves- és lemezvásárral, lazító zenével.

A tervezett negyedik fő helyszín a zongoramuzsikáé, ez lesz a Piano Stage, ahol a hangszerhez kötehtő különböző zenei stílusok szólalnak majd meg a klasszikustól a kísérleti stílusig.

Az Early Bird jegyek és bérletek 30 lejtől kezdődően május 26-ig vásárolhatóak az Entertix és a MyTicket platformokon.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?