Mégis lesz Kolozsváron Jazz in the Park fesztivál

Új helyszínen, korlátozott számú közönséggel, de mégis megszervezik az eredeti, júniusi időpontról elhalasztott kolozsvári Jazz in the Park fesztivált szeptember 18. és 20. között. A jegyek már online kaphatóak az ún. Tiny Version-re.

A megszokott sétatéri helyszínt a Falumúzeumra cserélték a szervezők, mert ez a terület szabadtéri, mégis körbe van kerítve, így könnyebb ellenőrizni a belépést és biztonságossá tenni az előadásokat. Emellett a Falumúzeum házainak udvarát is kihasználják majd különböző tevékenységekre, jelentették be a szervezők a rendezvény Facebook-oldalán.A fellépők: Teodora Brody Enache, Damian Drăghici Etnic Jazz Band, JazzyBIT, Julian M, Muntet, Diana Săveanu, Rubie Trio, As we exhale, Edina & Friends és a VRTW Artists bukaresti zenei ügynökség előadói, Karak, Iorga, Moss Farai & Alin Bittel. A koncertek mellett bakelitlemez- és vintage-vásár, Drum Camp és kiállítások is lesznek.

A koronavírus-járvány miatt naponta csak 350 főt tudnak fogadni. A belépés ezúttal nem ingyenes, csak a hét éven aluliaknak, akiket azonban csak belépővel rendelkező felnőtt kíséretében engednek be. Egy napra 40 lej az egyszemélyes, 70 lej a kétszemélyes belépő, három napra 100 lej az egyszemélyes, 180 lej a kétszemélyes bérlet, ezek már megvásárolhatók online.

Ami a járványügyi előírásokat illeti, a kötelező maszk és lázmérés mellett a szervezők minden résztvevőnek vagy résztvevő-csoportnak kiosztanak egy gyékényt, amit az előre kijelölt helyekre tehetnek le, és a rendezvény ideje alatt nem mozdíthatják el, hogy így biztosítsák a résztvevők közötti két méteres távolságot.

Kapcsolódók

Kimaradt?