banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

Különleges programokkal zárják a szezont a sándorhomoki Kováts kúriában

Egy eseménydús nyár után méltóképp zárják az idei szezont a sándorhomoki Kováts kúriában. Szeptember 13-án és 14-én különleges programokra invitálják az érdeklődőket, hogy mielőtt ténylegesen beállna az ősz, idén még egyszer közösen tölthessenek el két napot a festői környezetben.

Szeptember 13-án, pénteken neves előadó érkezik a Kováts kúriába. 19 órától a Kaukázus zenekar megálmodója és énekes, Kardos-Horváth János Személyesebb Kaukázus címet viselő előadóestjén csokorba szedve elhozza a zenekar legszebb és legismertebb dalait. A kúria bohém hangulatához igazodva a koncertet követően kötetlen beszélgetésre és közös fotók készítésére is lesz lehetőség.

Fotók: Sándorhomoki Kováts kúria

„Szeptember 14-én délután röppenjen a zene és vidámságtól viszhangozzon az udvar!” – olvasható a Kováts kúria közleményében.  15 órai kezdettel minden érdeklődőt várnak az őszi napéjegyenlőség alkalmával szervezett Equinox rendezvényre, amely alkalmával ismét egy izgalmas, programokkal teli délutánt lehet közösen eltölteni. Természetesen az Equinox rendezvények egyik legnépszerűbb programpontja, a tökfaragás idén is várja a kreatívkodni vágyó gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

18 órától premierben egy izgalmas projekt bemutatójára kerül sor. Bob Lóránd által készített a Kováts család életének mozzanatait ábrázoló képregényt lehet megtekinteni. A bemutatón részt vesz Gönczy Ágáth is, akivel a papírra vitt történetek lesznek felelevenítve. A nagyteremben továbbá Hudea Lucian fából és különböző hulladékokból készített egyedi lámpáit lehet megtekinteni.

20 órától Bíró Hunor gitárkoncertje emeli az este hangulatát, amely során megzenésített versek lesznek hallhatóak. A programokat hagyományosan tábortűz fogja zárni, ezzel pedig az érdeklődők méltóképp köszönhetnek el egy valóban tartalmas nyári periódustól.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?