Kilencedjére is Adventi Könyvvásár Kolozsváron

A könyvek újra otthonra találnak az Europa Nostra-díjas Vallásszabadság Házában! Kilencedjére is Adventi Könyvvásárt szerveznek Kolozsvár szívében december 14-től 17-ig.

Különleges kínálattal várja az érdeklődőket az IDEA Könyvtér, az Exit Kiadó, az Erdélyi Magyar Írók Ligája és a Napsugár Kiadó a kilencedik Adventi Könyvvásáron.

A kilenc kiállító stand több ezer publikációt kínál eladásra advent harmadik hétvégéjén Kolozsvár egyik legrégebbi épületében, a Kossuth Lajos sugárút 14. szám alatt. A 250 négyzetméteren elterülő könyvvásáron december 14–17. között kicsik és nagyok is kedvükre választhatnak a magyar irodalmi és publicisztikai felhozatalból, hogy idén se maradhasson ki a könyv a karácsonyfa alól.

A szervezők a könyvvásár gazdag kínálatát idén is könyvbemutatókkal színesítik. A hétvége folyamán a frissen megjelent könyveket a Vallásszabadság Házának alagsorában mutatják be az érdeklődőknek. Hogy a kisgyerekesek is eljussanak a könyvbemutatókra, illetve nyugodtan csemegézzenek a kiadványokból, a földszinten Napsugár Játszóház lesz, Szabó Kinga játszóházvezetővel. Csütörtökön és pénteken 17 és 20 óra között, szombaton és vasárnap 11 és 13 óra között, valamint 15 és 18 óra között a szervezők szeretettel várják az óvodás és kisiskolás gyerekeket vidám kézimunka-foglalkozásokra, adventi készülődésre és játékra.

Fotó: IDEA Könyvtér Facebook-oldala

A könyvvásár csütörtökön, december 14-én 11 órától nyitja meg kapuit, és vasárnappal bezárólag 10 és 20 óra között várja a vásárlókat.

A szervezők idén sem feledkeztek el a tomboláról: akik 100 lej feletti értékben vásárolnak könyvet, megnyerhetik a 20, egyenként 150 lejes könyvcsomag egyikét. A sorsolásra a vásár utolsó mozzanataként, vasárnap este 18 órától kerül sor.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?