Kezdődik a dráMA kortárs színházi találkozó Székelyudvarhelyen

Szeptember 16-án veszi kezdetét az egyedülálló koncepcióra épülő dráMA kortárs színházi találkozó. A székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház több mint másfél évtizede vállalta fel, hogy megszervezi a kizárólag magyar és román kortárs szövegekből színre vitt hazai és magyarországi előadások fesztiválját.

„Az igazság odaát van” – Ezzel a mottóval szervezik meg idén a dráMA kortárs színházi találkozót Székelyudvarhelyen. Minden évben felmerül a kérdés, hogy születik-e elég minőségi előadás, hogy kap-e elég teret a kortárs dráma a színpadokon, és milyen eszközökkel nyúlnak a hazai alkotók a kortárs szövegekhez. Ezekre a kérdésekre kíván rálátást nyújtani a dráMA – olvasható az esemény leírásában.

Forrás: dráMA kortárs színházi találkozó Facebook-oldala

Tizenhárom merőben más előadás, szakmai eszmecserék, színház éjszakája, koncertek, lap- és könyvbemutató, valamint kötetlen és kötött beszélgetések sora – ilyen sokszínű kikapcsolódást kínál idén a 15. alkalommal megszervezett esemény, amelynek kínálatában biztosan minden színházszerető talál majd kedvére valót.

További információk, valamint az esemény részletes programja a dráMA oldalán érhető el.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?