Elmarad a Kovászna megyei diMansions fesztivál, kisebb eseményeket terveznek

Másodszor is elhalasztják a szervezők az először 2019-ben, az oltszemi Mikós-kastélyban megszervezett diMansions fesztivált, jelentették be szerdán.

„A diMANSIONS fesztivál szervezőcsapatával izgatottan vártuk a hatóságok bejelentéseit  2021 nyarára vonatkozólag, amik a megengedett nézőszámot és a rendezvényeken való részvétel feltételeit illeti. Kiderült, hogy a Nemzeti Vészhelyzeti Bizottság 29/14.05.2021 határozata szerint a júniusi események 1000 nézőre korlátozódnak. A határozat ezenkívül számos olyan előírást is tartalmaz, amelyek megfelelő alkalmazása további tisztázást igényelnek, és erre valószínűleg csak a következő hetekben kerül sor. Mindezt figyelembe véve nem maradt más választásunk, mint 2022-re halasztani a fesztivál klasszikus formáját” – írják közleményükben a szervezők.

Mint hozzáteszik, nem szeretnék, hogy a rendezvény teljesen elmaradjon, ezért alternatív helyszíneket és körülményeket keresnek a meghirdetett előadók meghívására.

Minden megvásárolt jegy érvényes marad a 2022-es új időpontra, vagy utalványokká alakítható, amelyekkel belépőket lehet kiváltani olyan jövőbeli eseményekre idén, amelyek a diMANSIONS védjegyét hordozzák. További lehetőségeket és részleteket a következő napokban közölnek.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?