Elmarad a 2021-es Sziget Fesztivál is

2021-ben sem szervezik meg Budapesten a Sziget Fesztivált, írja Kádár Tamás főszervező közleményére hivatkozva a Telex.hu.

„Szomorú szívvel, de felmérve a felelősségünket – látva a bizonytalanságok sokaságát, akár az utazás, a szállások, a vendéglátás és a védettségi igazolások hazai és nemzetközi szerepe terén – arra az elhatározásra jutottunk, hogy mostantól inkább a jövő évi Szigetre készülünk” – fogalmazott a közleményben Kádár.

A főszervező hozzátette, hogy a két fesztiválmentes év a szervezők, a fesztiválokhoz kapcsolódó cégek és dolgozók életét rendkívüli módon megnehezítette, az iparág rengeteg szereplőjét, a zenészektől a vendéglátósokon át a technikai alvállalkozókig szinte ellehetetlenítette. „A ’22-es szezont tehát úgy várjuk, mint fesztiválévet eddig még soha” – írta Kádár.

A fesztivál szervezői a Facebookon is közölték az idei esemény elmaradását.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Elmarad a Balaton Sound és a Volt Fesztivál is, a Fezent sem tartják meg, a kisebb rendezvényeket, a Bánkitó Fesztivált és a Művészetek Völgyét, a Fishing On Orfűt azonban a tervek szerint megszervezik, emlékeztet a Telex.

(Címlapfotó forrás: a Sziget Facebook-oldala)

banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?