Bertóti Johanna online koncertre várja a gyerekeket a magyar költészet napján

A magyar költészet napja alkalmával Bertóti Johanna online gyerekkoncerttel jelentkezik, amelyet április 11-én 17 órától lehet majd követni a Facebookon, Bertóti Johanna alkotói oldalán.

Fotó: Bertóti AttilaA Kolozsváron élő előadó és költő számos saját versét megzenésítette, ezekből hangzik el egy válogatás a koncerten. A versek az Almából ki, körtébe be című gyerekverskötetben (ízelítő itt) olvashatók, illetve Johanna megzenésítésében a kötethez tartozó CD-mellékleten meg is hallgathatók. A szerző első kötetének kolozsvári bemutatójáról itt írtunk beszámolót.

Az előadó közleménye szerint a koncerthez egy kedvezmény is kapcsolódik: aki 2021. április 7. és 16. között megrendeli a verseskötetet, kap mellé ingyen egy játékos füzetet, amely a könyv kiegészítő kiadványa. A kötet és a füzet Kolozsváron, Marosvásárhelyen és Nagybányán személyesen átvehető, más településekre a szerző postázza őket. A következő elérhetőségeken lehet megrendelni a kötetet, illetve további információkat kérni: bertotijohanna@gmail.com, Bertóti Johanna alkotói oldala a Facebookon.

A koncert során a nézőknek alkalmuk nyílik részt venni egy játékban is, amelyen belül egy kötetet illetve egy játékos füzetet lehet majd nyerni. A játék részletei az eseményen fognak kiderülni.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?