Az Avishai Cohen Trió lép fel Szatmárnémetiben

Hazai és nemzetközi előadók lépnek fel június 25. és 27. között Szatmárnémetiben a Samfest Jazz & Wine nevű rendezvényen. A fő meghívott a híres izraeli művész, Avishai Cohen.

A szervezők közleménye szerint újragondolták az évtizedes múlttal rendelkező jazz-fesztivált, amelyet a dr. Fátyol Rudolf parkban és a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében tartanak meg.

Az idei kiadásban a jazz szerelmeseinek lehetőségük nyílik meghallgatni a híres izraeli művészt, Avishai Cohent, aki egy trióval, az azerbajdzsáni zongoraművésszel, Elchin Shirinov-al, és az izraeli származású fiatal dobossal, Roni Kaspival érkezik Szatmárnémetibe.Fotó: Andreas Terlaak

A világ legnagyobb színpadai után az Avishai Cohen Trió most egy olyan zenei műsorral érkezik a városba, amely sikeresen ötvözi az eddig kiadott 17 album zenéjét, illetve a művész karrierje során a világ minden tájáról származó zenészekkel és zeneszerzőkkel folytatott zenei együttműködéseit.

A fesztivál programjában szerepel még Amalia Gaiță, Alex Calancea Band, Sidewalk Troubadours, Jazzapella romániai előadók jazz koncertje, valamint Magyarország egyik legismertebb jazz művészének, Harcsa Veronikának előadása, aki vasárnap Gyémánt Bálinttal lép majd színpadra.

A fesztiválra a jegyek a www.bilete.ro oldalon vásárolhatók, Avishai Cohen különleges koncertjére 50 lejbe kerül egy belépő, míg a szombati és vasárnapi előadásokra 25 lejes egységáron lehet jegyet váltani. Kedvezőtlen időjárás esetén a koncertek a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében kerülnek megrendezésre.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

A fesztiválhangulat megteremtéséről a kellemes jazz akkordok mellett a helyi borok széles kínálata gondoskodik. Ezzel kapcsolatban hamarosan újabb részletekkel szolgálunk.

Az esemény a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M.Zamfirescu Kulturális Központ égisze alatt kerül megrendezésre, betartva a COVID-19 terjedésének megakadályozására vonatkozó intézkedéseket.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?